Verktygsmaskiner

Verktygsmaskiner för ökad lönsamhet och effektiv produktion 

LENIMA erbjuder brett utbud av verktygsmaskiner för svarvning, fräsning, borrning och slipning. Maskiner anpassat för tillverkning av små, stora och komplexa komponenter och bearbetningstekniker i flera olika branscher inom tillverkningsindustrin. Vi erbjuder våra kunder tillförlitliga verktygsmaskiner för hög precision, driftsäkerhet, kvalitet och flexibilitet från kända varumärken såsom Star, Emco, Bumotec och Wenima.

Lenima.s_Star logo
AUTOMAT & LÄNGDSVARVAR
Japansk kvalité sedan 1950 med oslagbar prestanda!
Lenima.se_emco_logo
Komplett maskinprogram
Österrikisk fullsortiment leverantör !
Lenima.s_Bumotec logo
Fleroperationssvarvar
Schweizisk precision i sin yttersta form!

En verktygsmaskin eller mycket mer 

Vi kan verktygsmaskiner. Med över 50 år i branschen har vi gedigen kunskap om våra industrimaskiner dessutom har vi skaffat oss värdefull erfarenhet om tillverkningsindustrins alla utmaningar och möjligheter som finns på marknaden. Vi anpassar och optimerar varje cnc maskin och verkstadsmaskin utefter våra kunders produktion, från svarvar, fräsar, service, utbildning, programmering till den minsta reservdel. En maskin är mer än bara en maskin, det är en trofast kollega, en maskin som ska fungera, levereras och bli servad helt utan krångel och onödiga stopptider. Med oss som leverantör kan ni räkna med god service, flexibilitet, smarta och starka produkter. Vi erbjuder helhetslösningar som effektiviserar produktionen, minskar stopptider och ökar din lönsamhet. På LENIMA anser vi att nyckeln till framgång är densamma som vår ambition – 100% nöjda kunder!

Fördelar med LENIMA

  • Vi erbjuder högkvalitativa industrimaskiner med hög precision och kvalitet från kända varumärken.
  • Vi erbjuder våra kunder det senaste inom programmering och optimering för att säkerhetsställa att din maskin drivs med den senaste tekniken.
  • Med skräddarsydda operatörsutbildningar utbildar vi er personal för en driftsäker hantering av maskin och produktion.
  • Serviceavtal/maskinunderhåll, Våra experter hjälper till före, under och efter installationen.
  • Med ett dedikerat serviceteam som brinner för din verksamhet och maskin, kan vi ge dig hög tillgänglighet, flexibilitet och god service. Vi springer och du ringer.