Jobba hos oss

Vad gör du på jobbet?

- Vi utvecklar svensk industri

Lediga tjänster

Teknisk säljare CNC-maskiner

– vi behöver förstärka vårt team

Beskrivning

Som teknisk säljare hos oss är du kundens främsta kontakt och dennes garant till att vi alltid levererar högsta kvalité. Du får dagligen anta spännande utmaningar och projektering inom såväl maskiner som verktyg.Tjänsten innebär till stor del uppsökande försäljning och projektledning mot slutkund, men även till stor del kontakt med våra uppdragsgivare i Tyskland/ Österrike/ Schweiz med tillhörande leverantörsbesök. Tjänsten innebär stor frihet under eget ansvar då projektering och planering av kundbesök etc. till stor del görs i egen regi eller i samråd med kollegorna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har hög social kompetens och anser sig vara lika delar säljare som tekniker och som brinner för kundrelationer och nya utmaningar.

Vi välkomnar din ansökan oavsett geografisk placering – fördelaktigt har du dock erfarenhet av liknande försäljning med stark förmåga att göra avslut.

Intresseanmälan

Hoppas det låter intressant, vi ser fram emot din intresseanmälan, info@lenima.se

Kontakta oss vid frågor om tjänsten

Simon Larsson,  VD

Email: simon.larsson@lenima.se Tele: +46 393 61 41 13

Lenima.se- Faded green

Hittade du ingen passande tjänst? Då är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan.  Skicka ditt cv tillsammans med ett personligt brev till simon.larsson@lenima.se.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter och kommer återkomma till dig när en passande tjänst hos oss blir ledig.