Vad gör du på jobbet?

Vi utvecklar svensk industri…


Karriär

Lediga tjänster

Säljsupport / Administration

Beskrivning

Här spelar du en väsentlig roll i ett företag under stark tillväxt.

Tjänsten innebär stor variation där de huvudsakliga arbetsuppgifterna ligger inom administration, säljstöd, ekonomi och marknadsföring. Du arbetar tätt tillsammans med VD och säljare i en assisterande men samtidigt självgående roll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, organisatorisk och driven av nya utmaningar. Du ska vara flexibel och ha en vilja att utvecklas tillsammans med ett glatt gäng i det ”lilla” företaget på frammarsch.

Du bör ha lätt för att ta till dig och ha erfarenheter från liknande administrativ tjänst. Viss bakgrund inom ekonomi ser vi som meriterande. Då tjänsten innebär arbete på vårt kontor i Alingsås bör du bo i Alingsås med omnejd alternativt på bekvämt avstånd för daglig pendling.

Om oss

LENIMA Machine Tool AB är ett privatägt företag som grundades 2009 och består för närvarande av 15 anställda med en omsättning av dryga 90 Mkr.

Vi förser svensk verkstadsindustri med maskiner för skärande bearbetning och tillhandahåller service- och support utöver det vanliga!Ledningen utgår från Alingsås medan kontor och verksamhetslokal även finns i Nässjö och Värnamo.

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan till sofia.crabb@lenima.se

För frågor om tjänsten eller företaget, vänligen kontakta Sofia Crabb på telefonnummer: +46 393 77 33 34

 

 


Hittade du ingen passande tjänst? Då är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan.  Skicka ditt cv tillsammans med ett personligt brev till simon.larsson@lenima.se.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter och kommer återkomma till dig när en passande tjänst hos oss blir ledig.

Bli en del av vårt team