Filosofi & Vision

Vår filosofi

För att producera ekonomiskt och tillförlitligt och med hög precision dygnet runt, hela veckan under tid- och kostnadspress krävs ett vältränat och motiverat team – och sist men inte minst, en välutrustad och effektiv maskinpark.
Vi ser här vår uppgift att bistå med kunskap och erfarenhet med att optimera maskiner och bearbetningsprocesser.
Vi vill uppfattas som ert förstärkta team för ökad effektivitet och konkurrenskraft.

Vår vision

Vi har fått förtroendet att representera våra uppdragsgivare i Sverige.
Vi vill genom att utöka och bredda samarbetet med nuvarande och blivande kunder serva och representera dem gentemot våra uppdragsgivare.
Vår vision är att fungera som en länk mellan produktionsenhet och slutkund. Bekräftelsen får vi när du som kund är nöjd med ditt val av utrustning, valuta får vi när ny maskin krävs för att öka kapaciteten och ju snabbare utrustningen når lönsamhet ju snabbare får vi nya utmaningar och uppdrag.
Vår plattform är idag maskiner och verktyg för stångsvarvning. Vårt mål är att utveckla och serva kunden inom närbesläktade områden. Exempel kan vara nya eller begagnade maskiner, verktyg samt övrig kringutrustning.

Mål

Vårt mål är att utveckla och stärka våra kunders konkurrenskraft till den grad att vi blir det självklara valet av maskinleverantör.