Modellprogram

STAR-Modellprogram

SB-SERIEN


SB-serien är insteget till längdsvarvning med STAR som lämpar sig för enklare detaljer med krav på kostnadseffektiv produktion. Maskinen som går att få med Ø12 eller Ø16mm genomgång erbjuder maximal precision på minimal golvyta.  Trots sin enkelhet så erbjuds många flexibla verktygsuppsättningar och möjligheten till körning med-/ utan styrbussning.

SR-SERIEN


SR-serien erbjuder exceptionell prestanda och mångsidighet upp till en maximal diameter på 42 mm. Höga effekter och extrem stabilitet bjuder in till tuff bearbetning i krävande material. Med sin grundläggande enkelhet i handhavande kombinerat med den höga avverkningsgraden har denna modellserie blivit en av våra absoluta storsäljare.

SW-SERIEN


SW-serien för kortast möjliga cykeltid och högsta möjliga kvalité. Dubbla sk. gangtool möjliggör simultant ingrepp från 3st olika verktyg vilket för de flesta detaljerna innebär en stor reducering av cykeltid.

SV-SERIEN


SV-serien kommer med en enorm flexibilitet som möjliggör körning av komplexa detaljer eller full optimering av cykeltider i alla lägen. Utöver möjligheten att bearbeta med 3st olika verktyg i simultant ingrepp och totalt upp emot ca 50st verktyg så kommer revolvern med en integrerad B-axel på 5st platser. Med dubbla drivenheter innebär detta fullt 5-axlig körning med upp emot 10st verktyg.

SX-SERIEN


SX-serien representerar det senaste inom längdsvarvning från Star, med några av de bästa funktionerna i SV-, ST- och SR-serien. En tung och robust konstruktioner tillsammans med höga effekterna och stor flexibilitet gör detta till en av de mest optimala maskinerna för krävande bearbetning. Med en maximal stångdiameter av 42mm utmanar den alla längdsvarvar och konventionella revolversvarvar i sin storlek.

ST-SERIEN


ST-serien med sina 12 programmerbara axlar är STARS flaggskepp som är designad för komplexa detaljer upp till 42 mm i diameter. Med 3st revolvrar och 4st Y-axlar erbjuds upp teoretiskt sett över 70st verktygsplatser. Oavsett om målet är att permanentrigga för ett stort antal artiklar eller om det är för fullt optimerad körning av de mest komplexa detaljerna så sätter ST-serien inga direkta begränsningar.

Kontakta oss